Over Ons

 

Wat is ?

VIPS TV is een online mediaplatform dat in september 2012 is opgericht door Brian op de Dijk (17-12-1992) en sinds 2015 officieel ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Per 1 januari 2018 valt VIPS TV onder Brian op de Dijk mediaproducties. Hiermee komt er een opdeling; Brian op de Dijk mediaproducties maakt o.a. bedrijfs- en promotiefilms en bij VIPS TV kunt u nog steeds terecht voor programma’s, reportages, vlogs en films.

VIPS TV maakt reportages, programma’s (VIPS Festival, Zóóó), vlogs (Brian’s VIP Vlog) en bioscoopfilms (De Confrontatie I & II). Wij werken veel met BN’ers (Frans Bauer, André van Duin o.a.) en we houden showbizz, muziek en medialiefhebbers op de hoogte.

Kunnen wij iets voor u betekenen op het gebied van mediaproducties voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Brian op de Dijk mediaproducties. Bent u artiest of jong talent en wilt u bijvoorbeeld een eigen videoclip? Neem dan via deze weg contact met ons op.

 

Artiesten over 

Yentl & de Boer

“VIPS TV laat je op een frisse manier kennis maken met verschillende soorten entertainment

en natuurlijk nieuwe theatermakers zoals wij!”

 

Julius de Vriend

“Ik vond het interview heel leuk en vet dat VIPS TV kwam filmen bij Pluk achter de schermen.”

Kira Dekker

“VIPS TV is een fantastisch initiatief van Brian en ik weet zeker dat het alleen maar zal gaan uitgroeien tot iets nog mooiers”

James Clark

“Ik vind Brian erg gedurfd, creatief en volhoudend.. dat zijn kwaliteiten die hem & VIPS TV nog zeker verder gaan helpen!”

Isha Ferdinandus

“VIPS TV op bezoek voor een interview is gezellig en ongedwongen! In “Zóóó!” krijg je een goede kijk voor en achter de schermen!”

Kim van Zeben

“Ik vond het elke keer leuk door VIPS TV geïnterviewd te worden en het resultaat was steeds weer vlot en professioneel!”