Nieuwsitem

RECENSIE: De Tatta's 2

De Tatta's zijn terug! en hoe?! De Tatta's 2 draait in de bioscopen en is wederom een heerlijke film om je tranen (van het lachen) de vrije loop te laten. 

Ik heb een dagje mee mogen kijken op de set en daar was duidelijk te zien dat de productie met enorm veel lol en liefde gemaakt wordt.

Bij het zien van de film merk je dat de cast nog meer in hun rol is gegroeid en nog beter op elkaar is ingespeeld. Zoals het gezin Van Kampen bijvoorbeeld. (Leonie Ter Braak, Sterre Koning, Sem van der Horst). De rol van opa Richard (John Buijsman) is in dit tweede deel groter en dat brengt ook veel hilariteit met zich mee. De vertrouwde cast is terug, maar ook zijn er enkele nieuwe gezichten, zoals 'badgirl' Margôt Ros die het deze film de Hollandwijkers erg moeilijk maakt. 

Je hebt eigenlijk best wel wat medelijden met Erik (Leo Alkemade) en wat hij krijgt te verduren, maar De Tatta's 2 is vooral 1,5 uur lekker lachen om grappen, ongemakkelijkheid, droge humor en herkenbaarheid. 

Een heerlijk samenkomen van onze multiculturele samenleving en van meerdere generaties, zowel op het witte doek als in de zaal. 

Dit gaat wederom een succes worden voor Jamel Aattache, Donny Singh en hun creatieve team! Op naar De Tatta's 3!

KIJK HIER ONZE INSTAGRAM STORIES TIJDENS DE PREMIÈRE TERUG

Brian