Nieuwsitem

JAAROVERZICHT 2023

Het (VIPS TV) jaar 2023 zit er weer op! En watvoor jaar?! Na een aantal pandemie-jaren waarna iedereen weer langzaam op gang moest komen hebben we dit jaar weer veel moois kunnen maken. Van vele (bijna 60!) reportages, TikToks en Instagram liveverslagen, tot nieuwe Brian’s VIP Vlogs en van mooie showreels, videoclips en opdrachten tot nieuwe filmproducties. We nemen je in DEZE VIDEO mee in een mooi overzicht door het jaar heen, maar hieronder kun je het ook op je gemak teruglezen en de losse video’s bekijken.

Januari:

Stacey begon het jaar bij Samson & Marie, Donny was bij de repetities van Les Misérables, Brian bij de première van Babylon, Marlon bij Forever Young en Brian sloot de maand af bij Koefnoen LIVE, de perspresentatie van De Tocht en de opening van de tentoonstelling Musical Up Close.

Februari:


2023 was toch ook wel het jaar van Edsilia Rombley. Ze zat dit jaar 25 jaar in het vak. Marlon mocht een mooi interview met haar doen.

Maart:
Af en toe blikken we op onze TikTok terug op eerdere video’s van VIPS TV, bijvoorbeeld vanwege de comeback van Acda en de Munnik, maar in maart deden we ook live verslag in onze Instagram Stories van de première van Les Misérables.

April:


April was een maand vol met premières. Zo was Danny bij de Super Mario Bros. Movie (dit is wat hij ervan vond), ook voor niet één maar twee Danny's Dilemma's. Brian sprak met Yentl en de Boer en zag hun voorstelling Modderkruipers. We filmden een videoclip voor het nieuwe nummer 'Regenpak' van Bé Schmaal. Brian ging naar De Vergeten Twentse Lente, Stacey naar Superkat Maurice (ook voor een TikTok en dit vond ze ervan). Donny was bij de première van The Bodyguard (wederom voor niet één, maar twee TikToks en schreef deze recensie). Danny ging naar de film Onder Water. Onze nieuwste aanwinst Luka ging voor het eerst op pad. Hij maakte zijn Junior Reporter debuut bij Grease (en dit vond hij ervan). De première van AIDA werd bezocht door Danny (voor ook een TikTok en recensie). Brian sloot april af bij de Musical Awards Nominatielunch, waar de genodigden ook te horen kregen hoe lang ze mochten speechen

Mei:
Danny was bij de nieuwe musical Bovenkamers (dit was hoe hij het vond) en maakte een TikTok en deed live-verslag van de Musical Awards in onze Instagram Stories.. en dat deed Brian ook bij de premières van de films Fast X en Spider-Man: Across The Spider-Verse. Ook maakten we bekend dat er na De Confrontatie en P.E.T.S. films nieuwe filmproducties zouden komen. 

Juni:

Alles behalve een rustige zomer. Brian deed via onze Instagram Live-stories verslag bij de première van Transformers: Rise of the Beasts. Danny was bij The Flash voor een reportage, een nieuwe Danny's Dilemma's én een recensie. Luka was naar Alles Kids in Drenthe, waar hij sprak met Kaj Mulder, Thimo van Haaren en Glen Fontein. Met Kaj en Thimo nam hij ook een Luka's Lijstje op. Danny ging naar de première van Hypnotic (dit vond hij ervan). Brian bracht zijn nieuwe nummer 'Woar Ik Van Hol' uit met videoclip. Danny ging ook nog naar de première van No Hard Feelings (dit was hoe hij het vond). Marlon en Stacey waren samen naar het theaterspektakel de Fanfare. Stacey ging zelf nog naar de première van Ruby Kieuwmans, niet alleen voor een reportage, maar ook voor een extra TikTok, een Stacey's Split Second én een recensie. Luka deed verslag in de Instagram Stories bij de première van Miraculous: Ladybug en CatNoir de film en schreef daarbij een recensie. ME-TIME werd bekend gemaakt als eerste nieuwe filmproject van VIPS TV.

Juli:
In juli was Danny weer aanwezig bij de nieuwe Slijmfilm, daar nam hij niet één, maar twee Danny's Dilemma's op en schreef een recensie over de film. Brian sprak met Bertrie over De Tocht en de kortfilm ME-TIME kwam uit.

Augustus:
Het einde van seizoen 2022-2023. Deze maand veel theater; waaronder de persdagen van Ripperda met Bert Visscher, van MAMMA MIA, (waar Brian ook een Lyric Challenge met de cast deed) en van 40-45. Danny was bij de première van Ninja Turtles (dit vond hij ervan) en Luka deed live verslag in onze Instagram Stories van de première van Ripperda. We sloten het seizoen af met een gezellig teamuitje en helaas nam Donny afscheid van VIPS TV.

September:

Het nieuwe seizoen 2023-2024 ging van start, dus veel nieuwe video’s met de crew bij VIPS TV. Bijvoorbeeld een Luka's Lijstje, Stacey's Split Second en Danny's Dilemma'sWe kregen een nieuwe website, we bestonden 11 jaar, de nieuwe mini-serie Gijspectief werd bekendgemaakt en Brian’s VIP Vlog maakte (de zoveelste) comeback. Er was veel promotie ontrent Gijspectief; iets met ballonnen, met bn'ers, met stemmen, en de eerste aflevering kwam eind september al online. Waar ook een teaser en promovideo voor online kwamen. Maar er was meer in september. Zo deed Brian verslag in de Instagram Stories bij de première van MAMMA MIA (dit vond hij ervan), maar ook bij After Everything (+ recensie) en Andrea bij Musical Autumn Nights. Er waren nieuwe Brian's VIP Vlogs met Jainy, Luka en Ardi, een nieuwe jaargang van P.E.T.S. en er was een interview met Huub van der Lubbe over De Man van La Mancha. 

Oktober:

Premières voor Luka en Danny van De Grote Sinterklaasfilm (recensie) en Sint Ahoy (recensie en Danny's Dilemma's). Brian deed in de stories verslag van de première van De Tocht (recensie), Stacey was bij Rapunzel (recensie), Brian bij Grease, Danny bij Trolls 3 en Luka bij Pietje Bell (recensie). Zowel nieuwe Brian's VIP Vlogs; maandvlog september en met Jainy en Arijan & Sabine, maar ook Classics afleveringen met Hans Klok, Yentl en de Boer, André Dongelmans en Ralf Mackenbach. Ook veel Gijspectief deze maand, zowel aflevering 2, 3, 4 en 5, als teasers voor alle 2, 3, 4, 5 afleveringen en promovideo's over liedjes raden, fragment raden, een waterbak challenge en een this or that challenge.  

November:
In november weer enkele nieuwe Brian’s VIP Vlogs, de maandvlogs van oktober en november en met Michael de Roos en Bas Muijs. Ook was Brian bij BONI en Jesus Christ Superstar, Danny en Luka hadden nog meer Sinterklaasvragen en Luka deed op Instagram verslag van de première van Bertrie in De Tocht.  We hielden een Hunger Games Winactie en wederom veel Gijspectief deze maand. De laatste aflevering (+ de teaser), weer wat promovideo's met een Q&A en waarin de emoties zelf de serie gemist hadden. Natuurlijk ging er zowel bij de promotievideo's als bij de serie zelf niet alles goed, dus daarom waren er ook bloopers

December:
De laatste maand van het jaar sloten we in stijl af, met veel premières. Danny was bij zowel Vogelvlucht (voor reportage, TikTok en recensie) als WONKA (voor reportage, TikTok, Danny's Dilemma's en recensie) en Bon Bini Bangkok Nights (voor reportage, quotes, Kerst Dilemma's en recensie). Brian was bij De Tatta's 2 (recensie). Brian's VIP Vlog bracht een aantal classics met Annick Boer, O'G3NE, Tony Neef en Rein van Duivenboden en er was de maandvlog van december. Brian filmde bij Meziek Oet De Fabriek, er kwam een eigen online bioscoop waar onze filmproducties te huur zijn en we wensten jullie het beste

Brian