Hobbs & Shaw: Actie van begin tot eind!

In de zomer hoeven we het niet zonder toffe nieuwe films te doen. Nieuw in de bios: Hobbs & Shaw, een spin-off deel van Fast & Furious.

Een vette actiefilm!! Ook leuk als je de voorgaande Fast & Furious films niet hebt gezien. Van begin tot eind actie, dus adrenaline gegarandeerd!

VIPS TV geeft deze film 5 sterren!

Brian op de Dijk – 30 juli 2019, Pathé Arena, Amsterdam

 

VIPS TV was bij de première en sprak met Tim & Tom Coronel en Rob Geus.

Spider-Man: Far From Home met Nederlands Tintje

Spider-Man: Far From Home is uit! En er zit een Nederlands tintje aan. Er doen namelijk drie Nederlandse acteurs aan mee, waaronder; Michael de Roos en Jeroen van Koningsbrugge. Wij waren op de première en spraken met hen en met Marvel-fan Buddy Vedder.

Weer een awesome Marvel film!! Na Endgame, een goed begin van weer een nieuwe verhaallijn binnen de Marvel Cinematic Universe! Met wederom de genius Tom Holland als Peter Parker/Spider-Man en een geniale Samuel L. Jackson als Nick Fury! We want more!!

VIPS TV geeft deze film 5 sterren!

Brian op de Dijk – 2 juli 2019, Pathé Arena, Amsterdam

Bekijk hieronder de reportage.

Toy Story 4: Tijdloos succesvol!

Deel 4 van de Toy Story reeks is te zien in de bioscoop. We hebben er even op moeten wachten, maar dat wachten is beloond. Alle bekende karakters zijn weer terug; Woody, Buzz Lightyear, Jessie, Bo, Rex, Meneer en Mevrouw Aardappelhoofd, Slinky Dog, Hamm. Ook zijn er een aantal nieuwe karakters, waaronder Forky, Bunny, Ducky en Giegel Verkuiltjes.

Een gloednieuw spannend avontuur, met een lach en een traan en wederom weer een mooie levensles. Tof voor jong en oud!

VIPS TV geeft deze film 5 sterren!

Brian op de Dijk (& Harjan Kalsbeek) – 22 juni 2019, Kinepolis Jaarbeurs, Utrecht

Afgelopen zaterdag 22 juni ging de film in première en VIPS TV was erbij. Bekijk hieronder de reportage.

100% Coco New York = 100% Trendy

Na het succes van de eerste film ‘100% Coco’, is er nu een nieuwe film; ‘100% Coco New York’. Voor deze film waren er uiteraard opnames in New York zelf. De film is gebaseerd op het boek van Niki Smit. 

Je hoeft de eerste film niet gezien te hebben voordat je deze nieuwe film gaat zien. Ze zijn ook prima apart van elkaar te bekijken en te volgen. Het maakt het wel extra leuk als je het eerste deel wel gezien hebt! Zo zie je bijvoorbeeld de groei van het acteerspel van de acteurs en herken je veel personages. Vooral Nola Kemper heeft de rol van Coco meer eigen gemaakt en is gegroeid in de rol. 100% Coco New York is een modebewuste film, die leuk is om te kijken en ook zeker een boodschap met zich meedraagt. Blijf jezelf!

VIPS TV geeft deze film 4 sterren!

Brian op de Dijk (& Lars Menting) – 21 juni 2019, Kinepolis Jaarbeurs, Utrecht

 

Afgelopen vrijdag 21 juni ging de film in première en VIPS TV was erbij. We spraken met de cast, Niki Smit, maar ook met FOURCE en REMIX. Bekijk hieronder de reportage.

v

Men in Black International – Actie en humor zijn topcombinatie!

Dat actie en humor een topcombinatie zijn is al vaker gebleken. Ook in de nieuwe Men in Black International, met Chris Hemsworth en Tessa Thompson in de hoofdrollen. Zo blijft een kleine knipoog naar Marvel’s Thor, waar beiden broer en zus spelen, ook niet uit. Waar in vorige MIB films Will Smith een hoofdrol vertolkte, doet Chris Hemsworth daar niet voor onder. Ook Nederland is vertegenwoordigd in de film; door een kleine cameo van Anna Nooshin. 

Humor, actie, plot twist, sterk verhaal, alles is aanwezig! Topfilm!

VIPS TV geeft deze film 4 sterren!

Brian op de Dijk – 17 juni 2019, Pathé Arena, Amsterdam

 

Bekijk hier de reportage bij de première van Men in Black International:

Rocketman is eerlijk en glitterrijk fantastisch!

Na het grote succes van Bohemian Rhapsody, over Freddie Mercury en Queen, is er binnen hetzelfde genre een nieuwe film. Rocketman; over het leven achter entertainer Elton John. Taron Egerton speelt Elton, daarnaast zijn o.a. Jamie Bell, Richard Madden en Bryce Dallas Howard te zien. Ook heeft de film een Nederlands tintje met Celinde Schoenmaker, Max Croes en Maurits Duran.

Naast dat Rocketman de grote hits bevat die je allemaal herkent, is het een eerlijk verhaal. Het verhaal achter Elton John. De man achter de glitter en show. Het begin, het succes en de obstakels. Weer een heerlijke film na Bohemian Rhapsody!

VIPS TV geeft deze film 5 sterren!

Brian op de Dijk – 21 mei 2019, Pathé Tuschinski, Amsterdam

 

Bekijk hier de reportage bij de première van Rocketman: