Rocketman is eerlijk en glitterrijk fantastisch!

Na het grote succes van Bohemian Rhapsody, over Freddie Mercury en Queen, is er binnen hetzelfde genre een nieuwe film. Rocketman; over het leven achter entertainer Elton John. Taron Egerton speelt Elton, daarnaast zijn o.a. Jamie Bell, Richard Madden en Bryce Dallas Howard te zien. Ook heeft de film een Nederlands tintje met Celinde Schoenmaker, Max Croes en Maurits Duran.

Naast dat Rocketman de grote hits bevat die je allemaal herkent, is het een eerlijk verhaal. Het verhaal achter Elton John. De man achter de glitter en show. Het begin, het succes en de obstakels. Weer een heerlijke film na Bohemian Rhapsody!

VIPS TV geeft deze film 5 sterren!

Brian op de Dijk – 21 mei 2019, Pathé Tuschinski, Amsterdam

 

Bekijk hier de reportage bij de première van Rocketman:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *